dilluns, 7 de setembre del 2015

mes il·lusió, més treball que mai

La vocalia comença amb més il·lusió que mai aquest curs. En el GET i en l'alemany comptem amb molts alumnes del Costa que  han superat els cursos, molts d'ells certificats per Cambridge i per l'EOI i ara enceten nous reptes.
El GET tindrà nous programes on line per aquell qui ja estan per sobre dels nostres nivells presencials: C-1 Advanced Tot un repte que és la primera vegada que tenim gràcies a les collites que estem fent dels èxits anteriors.
També tenim un nou programa que és diu "Imagine" en record de l'Elton John que tenia dislèxia i li costava més aprendre llengües. Aquest Imagine està pensat pels noi i noies de l'ESO amb especial dificultat d'aprenentatge de l'anglès. farem un esforç per a ells.
també encetem el programa de Francès : Ulysse . Estem molt contents d'aquesta novetat.
Seguim amb l'alemany amb un curs introductori i de nou amb un nou programa de Aug Geht's
I l'estrella de les novetats és el projecte KORA que a l'estiu va poder fer un viatge a Gàmbia i aquest any continuarem aquesta línia de treball de cooperació internacional.
En resum, molt feina i com sempre molt d'agraïment a totes les famílies del costa per d'una manera o una altra donar suport a la Vocalia.

Gràcies i seguim,!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada